Quirking Reagent - The Man From Katharine, He Says "Yes"

Lite tips för att somna lättare

Posted April 30, 2016, 7:28 p.m. By katharine

Här är lite allmänna tips om hur du kan göra det enklare för dig att somna: Försök gå till sängs vid ungefär samma tid så ofta som möjligt. Försök att gå upp i vanlig tid även om du sovit dåligt på natten. Varva ner ett par timmar innan det är dags att sova. Ha en mild belysning, var inte för aktiv. Om du vill läsa eller lyssna på musik innan du somnar, begränsa helst tiden till högst 30 minuter. Regelbunden motion förstärker djupsömnen. Men undvik hård fysisk aktivitet ett par timmar före sovdags, annars hinner inte stresshormonerna gå ner till normala nivåer. Se över din säng. Den ska vara lagom bred och lång, så mjuk att den inte ger tryck på höfter och axlar.